Rottereiret

Nå bor Lavendel og Ichigo i et Ferplast Furet Plus bur.

Det er akkurat passe størrelse for to eldrende hunnrotter, siden det ikke er så høyt, men ganske bredt. Jeg er veldig fornøyd med at luken foran er så stor, og at hele taket er en stor luke. Nå kan jeg enkelt sette inn doen og hengekøyer uten å ta det helt fra hverandre eller helle ut dostrøet!

Ellers har det lakkerte sprinkler og en dyp bunn som kan holde masse strø. Eneste minuset så langt er utseendet… Det er ikke akkurat pent.

50x80x70 cm

Som feriebur har jeg et kaninbur jeg kjøpte for 400kr på dyrebutikken.

Det har lakkerte sprinkler og store luker. Det dumme er at mellomrommet mellom sprinklene er så stort at en desperat rotte kan komme seg igjennom. Små rotter går også lett igjennom de.

Mål: bredde – 40 cm, høyde – 32cm, lengde – 60cm

Lulla og Lavendel gjenforenes 🙂

Jeg har også et HOEI (Japansk merke) fuglebur som jeg bruker som feriebur. Det er veldig fint fordi det bare er 1cm sprinkelavstand så katter kan ikke stikke potene inn… Minuset er at det er litt klumpete når det er lagt sammen, og ikke passer perfekt i bilen.

Fun fact: HOEI BIRDCAGE reklamerer på siden sin med denne påstanden: There are a close relation between hoei bird cages and human. According to the evolution theory, human was evolved from hoei bird cages. Of course it is a long history….

53(l)x35(b)x60(h) cm

Reiseburet er et Aladino large jeg fikk for å ta med meg to jenterotter til Østlandet. Utrolig kjekt og enkelt å ha med seg overalt!

Stjelte bilde fra Matmors hjemmeside 🙂

Legg igjen en kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Blogg på WordPress.com.
Entries og kommentarer feeds.